ELSOL POŽAREVAC

ELSOL szr je osnovana 1993. godine.
Osnovna delatnost firme je proizvodnja solarnih kolektora i solarne opreme, instalacija solarnih sistema za grejanje sanitarne vode, bazena, kao i ispomoć grejanju, po sistemu ’’ključ u ruke’’.

Bavimo se i instalacijama svih vrsta grejanja (podno, zidno, radijatorsko), u kombinaciji sa solarnim kolektorima, akumulatorom toplote, toplotnom pumpom, kotlovima na čvrsto gorivo, pelet, gas itd. Instalacijama foto-naponskih panela za proizvodnju električne energije (ON-GRID i OFF-GRID sistemi).

Naša posvećenost kvalitetu (proizvoda i usluga), održala nas je svih ovih godina u oblasti obnovljivih izvora energije (OIE), na prostoru, gde ćete se, moramo se složiti, nedovoljno razvijena svest o OIE, a velike mogućnosti.

Možemo reći da imamo najviše izvedenih solarnih instalacija u Srbiji, od porodičnih domaćinstava, hotela, hostela, domova (učenika, za stara lica), industrijskim objektima, otvorenim i zatvorenim bazenima, spa centrima itd. sa različitim uslovima i načinima povezivanja.

Solarno grejanje kuće i vode

Na Međunarodnom festivalu inovacija, znanja i stvaralastva, TESLA FEST, osvojili smo prvo mesto i na taj način je još jednom potvrđen kvalitet i inovacija koju pružaju naši solarni kolektori.
Takođe prisutni smo na svim značajnim skupovima vezanim za razvoj i unapređenje korišćenja sunčeve energije.

Ponosni smo na to da su naši solarni kolektori, komponente i materijali u solarnom sistemu od proverenih srpskih i nemačkih dobavljača. Sa konstantnim rastom el. energije, smanjivaće se i vreme isplativosti solarne instalacije, međutim, glavni utisak naših korisnika je zadovoljstvo i komfor koji pruža sol. sistem.

ELSOL solarni kolektori su do sada nagrađivani najvišim priznanjima u oblasti inovacija i solarne energije.